ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!


Χιλιάδες κλεμμένα Ελληνικά Αγάλματα και αρχαιότητες βρίσκονται σε γνωστά μουσεία του εξωτερικού όπου εκτίθενται παράγοντας τεράστια χρηματικά κέρδη αλλά κυρίως τεράστιο ηθικό κενό έναντι του Ελληνικού έθνους της ιστορίας και της κληρονομιάς μας όπου οι πρόγονοί μας άφησαν διαθήκη σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Μουσείο Λούβρου-Βρετανικό μουσείο-Μουσείο Περγάμου στο Βερολίνο-Μητροπολιτικό μουσείο Νέας Υόρκης-Μουσείο Βατικανού ειναι ενα μικρό δείγμα απο τον καταλογο των μουσείων που διατηρουν και εκμεταλλεύονται την Ελληνική Κληρονομιά . Ειναι η ώρα για διεκδίκηση της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς χωρίς περιορισμούς και διαπραγματεύσεις από όλους όσους βεβήλωσαν και έκλεψαν τον Ελληνικό πολιτισμό .

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ

ΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ Υπ.Βουλευτής Ν.Κορινθίας ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (9/11/2022) ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΑΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Ε5:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ   Ε5 
ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ
 ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Α.Φ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ « ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ », Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “Ε5” ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pinterest

follow ΑΙΟΛΙΔΑ on Pinterest



Ακολουθήστε μας στο TikTok

@Ai0lida TikTok @Ai0lida


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;