Πλησιάζει η ημέρα που όσα έχεις ονειρευτεί θα γίνουν πραγματικότητα!


Πλησιάζει η ημέρα

 που όλα όσα έχεις ονειρευτεί θα γίνουν πραγματικότητα με την δίκη σου ελεύθερη βούληση.

Αυτό που χρειάζεται πρωτίστως είναι να πάρεις την μεγάλη απόφαση να δράσεις με στόχο και σκοπό για την υλοποίηση τους σε ένα υγιές περιβάλλον που σου δίνει αυτήν την δυνατότητα, που σου στην στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια οι κομματικές κυβερνήσεις όλων των κομμάτων.

Η πλατφόρμα που δημιούργησε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, με τους τοπικούς οργανισμούς και τον Πολιτικό Φορέα του έθνους, έχει ως επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά από την σύσταση του νεοελληνικού Κράτους.

Δημιουργώντας αυτόν τον τεράστιο μηχανισμό της παλιγγενεσίας του Έθνους μας, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ δίνει την δυνατότητα αλλά και ίσες ευκαιρίες σε όλους τους Έλληνες Πολίτες, να συνδράμουν και να συναποφασίσουν για το πώς θέλουν να ζήσουν και να δημιουργήσουν την δίκη τους μοναδική και πανανθρώπινη ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ όπου όλοι οι Πολίτες είναι ίσοι αλλά και μέλη ισότιμα της Πολιτείας τους.

Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ οι πολίτες είναι αυτοί που διοικούν αλλά και προστατεύουν την Πολιτεία τους ως θεματοφύλακες του δικού τους δημιουργήματος, διότι αυτό είναι οι Πολίτες, δημιουργοί του δημιουργήματος τους και οφείλουν να την προστατεύουν όπωε τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ έχει αξίες αρχές και νόμους ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ που αποτελούν τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ όπου με βάση αυτά θα βγαίνουν όλοι οι ΝΟΜΟΙ της Πολιτείας και θα ισχύουν για όλους τους Πολίτες χωρίς καμία εξαίρεση ανεξάρτητα από το που διαβιώνουν ή από την θεσμική η μη θέση που φέρουν.

Η Πολιτεία των ανθρώπων δεν μπορεί να διαχωρίζει τους Πολίτες της σε Πολίτες Α και Β κατηγορίας όπως συμβαίνει σήμερα με τα τραγικά αποτελέσματα που τα βιώνουμε όλοι μας.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι η ιδανική Πολιτεία και μεριμνά για όλους τους Πολίτες ώστε να ζουν και να δημιουργούν, να ονειρεύονται και να πραγματοποιούν τα όνειρα τους, και τα συλλογικά και τα ατομικά, αρκεί πάντα αυτά τα όνειρα να είναι μέσα στα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, να είναι δηλαδή αληθινά νομοτελειακά δημιουργικά όνειρα και όχι εφιάλτες.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που οι Έλληνες Πολίτες θα αναλάβουν την διακυβέρνηση και θα δημιουργήσουν όλοι μαζί ως μονάδα, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ την οποία θα την παραδώσουν στην επόμενη γενιά η οποία μέσω της πραγματικής ΠΑΙΔΕΙΑΣ που θα λάβει, θα την ανελίξει σε υψηλότερα πεδία ανέλιξης ολόκληρης της κοινωνίας και των Πολιτών που μετέχουν στον ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (αυτό σημαίνει κοινωνία κοινός νούς).

Αντιλαμβάνεστε όλοι πόσο σημαντικό είναι να πραγματοποιείς τα όνειρά σου και να δημιουργείς τις ιδανικές συνθήκες ώστε να μπορείς να τα υλοποιήσεις και σαφέστατα όλοι οι Πολίτες θέλουν να βιώνουν σε αυτήν την Πολιτεία, όπου ό κάθε εργαζόμενος Πολίτης εργάζεται, δεν δουλεύει, και δημιουργεί και η μίση αμοιβή του ως εργαζόμενος θα είναι υπεραρκετή για να διαβιώνει.

Σε αυτήν την Πολιτεία όλοι οι Πολίτες δημιουργούν και ανελίσσονται μέσω της πραγματικής Παιδείας που δεν υπάρχει σήμερα και για αυτό φτάσαμε σε τέτοιο σημείο κατάπτωσης.

Έπρεπε όμως να συμβεί αυτό για να νοήσουμε όλοι οι Πολίτες ότι μόνο ενωμένοι έχουμε την ισχύ να αλλάξουμε όλα όσα δεν είναι συμβατά με την φυσιολογία μας και να τα θέσουμε εκ νέου στην ορθή τους βάση, όπως ήταν εξ αρχής από την δημιουργία.

Η γνώση που απαιτείται έχει ήδη γειωθεί ώστε να είναι έτοιμοι οι Πολίτες να διαχειριστούν με νόηση και με την σοβαρότητα που πρέπει τον τεράστιο πλούτο που μας είχαν τεχνηέντως αποκρύψει εδώ και πάρα πολλές γενιές όλοι αυτοί που διοίκησαν και καταχράστηκαν τα πάντα.

Όλα είναι έτοιμα για την επόμενη ημέρα όπου ο άνθρωπος ΕΛΛΗΝ θα ζεί στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του και θα βιώνει τα όνειρά του σε πραγματικό χρόνο σε υγιές περιβάλλον με πραγματικές αληθινές ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ και με ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ και αδιαπραγμάτευτους, τηρώντας την ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ως ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ που είναι.

Σε αυτήν την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ζουν και διαβιώνουν Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Ι  Ε Λ Λ Η Ν που Δημιουργούν για την Δημιουργία τους και για το Δημιούργημά τους, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 27-11-2022 

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ,ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://politikosforeas.e-sy.gr/

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://wp.me/paj2cu-10K

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627&fbclid=IwAR0Gp8oBFLZMKFxP-BX9XVkJoaypTWM6qVisZAnUDT6VS2exyH6AD66egl0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373&fbclid=IwAR3MIGX5ZYjyVlzuvEjUdX-lQ5qL4TT0O7DNhwjrHpLd5MqTKKB5QNt4-K8

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: http://e-sy.gr/


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ   Ε5 
ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Α.Φ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ « ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ », Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “Ε5” ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pinterest

follow ΑΙΟΛΙΔΑ on Pinterest



Ακολουθήστε μας στο TikTok

@Ai0lida TikTok @Ai0lida


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ⬇️


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;